Vízbiztonsági
Információs
Rendszer

Oldal kiválasztása

Egyedi vízellátók

A VIBIR egy felhasználóbarát vízbiztonsági rendszer, melyben költséghatékonyan készítheti el vízbiztonsági tervét.”

A vízbiztonsági keretrendszer egy web alapú, felhasználói szinten szabadon használható alkalmazás. A szoftver képes a piacon eddig nem tapasztalt pontossággal, hatékonysággal és kapacitással vízbiztonsági tervek elkészítésére és nyomon követésére. Az EU előírásokkal kompatibilis gyakorlati szemléletű online információs rendszer kielégíti a magyarországi jogszabályok végrehajtását felügyelő hatósági igényeket, továbbá elősegíti, hogy a tevékenységük során maguk az üzemeltetők adatbázisukat karbantartsák, és automatikusan teljesíthessék időszakos jelentési kötelezettségüket.

Tipp: Vegye igénybe képzéseink egyikét is, hogy részletesen megismerje magát a VIBIR szoftvert, valamint annak működését. A képzés elvégeztével képes lesz  a program önálló kezelésre, így költséghatékonyan készíthetik el a vízbiztonsági terveket, amiket folyamatosan aktualizálhatnak, és bármikor lekérdezhetik vagy megtekinthetik a korábbi adataikat.

A képzések kialakításakor nagy figyelmet fordítottunk ügyfeleink igényeire. Ennek megfelelően különböző szintű, célcsoport-orientált tanfolyamot indítottunk.

Miért döntsön a VIBIR mellett?

Költséghatékony megoldás: A külső szakértői díjakhoz képest igen kedvező áron érhető el a program, így nagyobb összegek kifizetése nélkül, a saját szervezeten belül ki tudja alakítani a vízbiztonsági folyamatokat.

Könnyen kezelhető: Nem kell hónapokat eltölteni a szoftver betanulásával. Kezelőfelületét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minél átláthatóbb, használata pedig könnyen megtanulható legyen. A működtetéséhez szükséges tudást akár képzési kereteink között is elsajátíthatja, így az első pillanattól kezdve hatékonyan alkalmazhatja a programot.

Szervezeten belül készítheti el a vízbiztonsági tervet: Nem kell mást megbíznia tetemes összegekért a vízbiztonsági tervek elkészítésével, hiszen a szoftver segítségével szervezeten belül elkészíthetővé válnak a tervet. Ezáltal jobban átláthatóak lesznek a folyamatok, valamint biztosítja a döntésszintekhez kapcsolódó tájékoztatási igényt, döntés előkészítéshez szükséges információkat.

KépzésKinek ajánljuk?Időtartam
Felhasználói szintű gyorstalpalóvízágazatban dolgozó szakembereknek1 nap
Ivóvízbiztonsági szakügyintéző képzés – OKJvízágazatban dolgozó szakembereknek*5 nap (49 + 9 óra) + vizsga

Töltse le a Vízbiztonsági Információs Rendszer (VIBIR) demo verzióját, és próbálja ki Ön is mennyire hatékony. Ha bármilyen kérdése van a szoftverrel vagy a képzéssel kapcsolatban, bátran keresse munkatársainkat a +36 74/506-368-as telefonszámon!