Vízbiztonsági
Információs
Rendszer

Oldal kiválasztása

Szakértők

A VIBIR az első olyan program hazánkban, amiben egyszerre több vízellátó rendszer vízbiztonsági tervét is elkészítheti a korábban megszokott idő töredéke alatt.”

A Vízbiztonsági Információs Rendszer egy online vízbiztonság tervezési szoftver vízellátó rendszerek tevékenységét segítő, felügyelő szakértők számára. A vízbiztonsági keretrendszer egy web alapú, felhasználói szinten szabadon használható alkalmazás. Az EU előírásokkal kompatibilis rendszer kielégíti a magyarországi jogszabályok végrehajtását felügyelő hatósági igényeket.

A VIBIR képes a piacon eddig nem tapasztalt pontossággal, hatékonysággal és kapacitással vízbiztonsági tervek elkészítésére és nyomon követésére. A szoftver segítségével könnyebben, gyorsabban és szakszerűbben, a közegészségügyi elvárásoknak megfelelően el tudja készíteni ügyfelei számára azok vízbiztonsági tervét. Ezen felül lehetővé teszi a szoftver a folyamatos karbantartást, frissítést, aktualizálást, a változások nyomon követését és a hatóságok felé történő adatszolgáltatást.

Szakértői tréning

Külső szakértők számára ajánljuk 2 napos szakértői tréningünket, mely során részletesen bemutatjuk a Vízbiztonsági Információs Rendszert, és annak működését. A képzés elvégeztével a résztvevők képesek lesznek a program önálló kezelésére, így hatékonyabban készíthetnek vele vízbiztonsági terveket a korábban megszokott idő töredéke alatt. A szoftver segítségével elkészített terveket folyamatosan aktualizálhatják és bármikor lekérdezhetik.

Miért döntsön a VIBIR mellett?

Nagy hatékonyság: A Vízbiztonsági Információs Rendszernek köszönhetően a megbízások száma akár meg is duplázható, hiszen kevesebb időt igényel egy ilyen terv elkészítése a szoftver segítségével, mint nélküle, továbbá számos terv elkészítésére alkalmas a VIBIR.

Egyszerre több terv elkészítését is lehetővé teszi: A VIBIR szoftvert ügyfeleink igényei szerint igyekeztünk kialakítani, így akár egyszerre több vízbiztonsági terv elkészítésére is alkalmas. Ennek köszönhetően adott idő alatt több vízbiztonsági tervet készíthet el vele, ezáltal nagyobb bevételre tehet szert.

Felhasználóbarát kezelőfelület: Könnyű kezelhetőségének köszönhetően a vízbiztonsági tervek elkészítése gyorsabb és hatékonyabb lesz a program használatával.

Töltse le a Vízbiztonsági Információs Rendszer (VIBIR) demo verzióját, és próbálja ki Ön is mennyire hatékony. Ha bármilyen kérdése van a szoftverrel vagy a képzéssel kapcsolatban, bátran keresse munkatársainkat a +36 74/506-368-as telefonszámon!